IBM

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für IBM | Jobs bei IBM | Gehälter bei IBM | Zusatzleistungen bei IBM
      Vorstellungsgespräche bei IBMEntry Level Devops Engineer – Vorstellungsgespräche bei IBMVorstellungsgespräche bei IBM

20. Apr. 2019
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei IBM

Steps after submitting Application: (Overall took 4 weeks) Steps after submitting Application: (Overall took 4 weeks) - Assessment test 2 code, 2 script questions. - HR phone screen (mostly behavioral). - 1 hr tech interview - Offered 2 days later.

Why IBM?
      1 Antwort

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Entry Level Devops Engineer bei IBM

14. Juli 2023
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei IBM

I sent in an application online and after the first screening got emailed to complete a Cognitive Ability Assessment on Cognify. Once I passed that round, they sent over a Coding Assessment on HackerRank. They were prompt with their emails (all automated) and swift at moving the process along.

I had to create and write shell scripts

9. März 2021
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei IBM

They respond quickly if they like your resume. The email you to signup for a hackerrank. There were 3 questions. Two of the question were coding and a third question was devops related.

Counting Tickets questions from hackerrank.

17. Jan. 2021
      Neutrale Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2020 bei IBM

I have applied online then cognitive assessment and coding challenge. Coding challenge needs about 2.5 hours. Coding questions have two regular algorithms and one Devops question. Still waiting for answer.

Coding questions have two regular algorithms and one Devops question.

General Dynamics Information Technology
      3.8★Vergütung & Benefits