Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für BearingPoint | Jobs bei BearingPoint | Gehälter bei BearingPoint | Zusatzleistungen bei BearingPoint
      Vorstellungsgespräche bei BearingPointSenior Consultant – Vorstellungsgespräche bei BearingPointVorstellungsgespräche bei BearingPoint

• Über uns

Amsterdam
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Sept. 2024 bei BearingPoint (Amsterdam)

Werd na de tweede ronde afgewezen ook al had ik de case en presentatie goed gedaan. Afwijzing was oa op grond van "cultural fit." Eerste gesprek was informeel, interviewers maakten een goede indruk op me. Tweede gesprek had een paar fit vragen, een Guesstimation vraag en presentatie. Met de recruiter over het algemeen wel een heel positieve ervaring gehad. Was altijd bereikbaar en hield me goed op de hoogte.

Frage 1

Hoe zou je BearingPoint verkopen aan potentiële klanten?
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Senior Consultant bei BearingPoint

8. März 2026
      Paris
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei BearingPoint (Paris)

Entretien RH -> Question sur motivation 1h Entretien Manager -> question general sur CV et présentation du cabinet 1 H Entretien SM -> Business Case + question technique + plus qu'avez vous retenu du premier entretien 1H

23. Juni 2025
      Amsterdam
      Angebot abgelehnt
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Der Vorgang dauerte 6 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert bei BearingPoint (Amsterdam)

In eerste instantie duidelijk en goed sollicitatieproces. Alleen wanneer er richting aanbieding gegaan werd, werd het onduidelijk. Ik moest lang wachten en hierdoor ben ik niet verder gegaan in het proces.

Frage 1

Guestimate van een calculatie maar ook een standaard IT implementatie project.

Deloitte
      3.5★Vergütung & Benefits