Pinterest

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Pinterest | Jobs bei Pinterest | Gehälter bei Pinterest | Zusatzleistungen bei Pinterest
      Vorstellungsgespräche bei PinterestInternship - MArketing/Sales – Vorstellungsgespräche bei PinterestVorstellungsgespräche bei Pinterest

Amazon

Washington, DC
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2020 bei Pinterest (Washington, DC)

Friendly conversation about the ad sales industry common knowledge. I only got to the second round interview but would have loved to work here. applied for position in California. Available position in diffrent parts of the USA

How did Pinterest generate revenue?
      1 Antwort
      Reaktion von Pinterest
      5y
      Thanks so much for interviewing at Pinterest, and for sharing this review. We’re so glad you had a positive experience throughout our recruitment process. If you have any additional details that you’d like to share, send us an email at gd@pinterest.com. Pinterest Recruiting