NVIDIA

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für NVIDIA | Jobs bei NVIDIA | Gehälter bei NVIDIA | Zusatzleistungen bei NVIDIA
      Vorstellungsgespräche bei NVIDIATegra Systems Software Engineering – Vorstellungsgespräche bei NVIDIAVorstellungsgespräche bei NVIDIA

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Tegra Systems Software Engineering

27. Feb. 2012
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Santa Clara, CA

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Tegra Systems Software Engineering bei NVIDIA

18. Okt. 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2012 bei NVIDIA (Santa Clara, CA)

Applied at Univ. job fair and reached by a recruiter half a month later. Then began an interview process for 4 months---you are not reading wrong, 4 months. After three rounds of phone interviews, I waited for 1 month and then was called for an on-site to Santa Clara. The on-site consisted of interviews with 5-6 members in the team so was quite exhaustive, imagine keeping thinking, writing, answering questions for 5-6 hours even during your lunch time. In general, can't say it's a pleasant experience.

identify the number of 1s in an integer is odd or even
      8 Antworten

find a sub-string in a string
      1 Antwort
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei NVIDIA

online interview. First there will be a coding test qualification. But I failed at this stage. Coding test includes several problem such as bit manipulation, algorithms, string operations and intermediate sliding window problem. I was given 120 minutes to answer. Note you should not use tools such as AI, copy-and-paste, or you will be viewed as cheating

What was the most impressed project you ever done?
      Frage beantworten