Wipro

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Wipro | Jobs bei Wipro | Gehälter bei Wipro | Zusatzleistungen bei Wipro
      Vorstellungsgespräche bei WiproStudent Computer Applications – Vorstellungsgespräche bei WiproVorstellungsgespräche bei Wipro

7. Dez. 2019
      Behrāmpur
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2015 bei Wipro (Behrāmpur)

First Group Discussion then they'll take an online test ( Aptitude, Data Interpretation, English & Reasoning) after that an essay will be given to write then the final PI will take place.

Tell me about yourself
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Student Computer Applications bei Wipro

20. Mai 2024
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot

Vorstellungsgespräch absolviert bei Wipro

It was a good experience to interview here. Thanks for the opportunity. It was smooth and quick with easy to understood guideline. Remaining they had a great supporting team to help in interview process.

What is binary addition one plus one.

29. Dez. 2020
      Erode
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2020 bei Wipro (Erode)

The interview has very simple process it has Aptitude , Technical and General interview. The question which they ask was very easy in technical and general interview. Online test is little difficult but once you clear online test 80% you will be selected.

Aptitude reasoning and English for 55 marks Technical interview then general interview

12. März 2018
      Bengaluru
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert bei Wipro (Bengaluru)

I attended interview test and passed. and inverview will be base on score you got in test. They asked various questions about my academics and about university. They asked some Aptitude questions

introduce yourself