Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Tripadvisor | Jobs bei Tripadvisor | Gehälter bei Tripadvisor | Zusatzleistungen bei Tripadvisor
      Vorstellungsgespräche bei TripadvisorBusiness Development – Vorstellungsgespräche bei TripadvisorVorstellungsgespräche bei Tripadvisor

• Über uns

Dublin, Dublin
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Juli 2019 bei Tripadvisor (Dublin, Dublin)

Initial phone interview with HR followed by a 3 hour session with 3 different Managers on site . They seemed to be quite unprepared for the interview as not all Managers were on site and did not receive any feedback until i decided to contact them directly

Frage 1

Why do you think you will be a good fit for the company
      Frage beantworten
      Reaktion von Tripadvisor
      6y
      Thank you for providing your feedback regarding your interviews with TripAdvisor. I apologize that your experience was not great and that you did not receive timely feedback from your interviews. We strive to provide a positive candidate experience and this feedback will help us improve our processes for next time.

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Business Development bei Tripadvisor

16. Feb. 2018
      Angebot angenommen
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Tripadvisor

no interview process just telephonic interview asking about if you will be able to complete the work assigned to you and why are you taking up this profile and all or any prior experience you hav

Why business development
      Frage beantworten

17. Juni 2015
      London, England
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf anderem Weg beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2013 bei Tripadvisor (London, England)

challenging but pleasant. asked for previous experiences, had different rounds with different people within the company. talked about personal life as well. and standard questions like 'where do you see yourself in 5 years'

Frage 1

what experience do you have? how does your professional background justifies your interest in this job?
      1 Antwort

Amazon