Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

ThinkTank Learning

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für ThinkTank Learning | Jobs bei ThinkTank Learning | Gehälter bei ThinkTank Learning | Zusatzleistungen bei ThinkTank Learning
      Vorstellungsgespräche bei ThinkTank LearningEducation Consultant – Vorstellungsgespräche bei ThinkTank LearningVorstellungsgespräche bei ThinkTank Learning

• Über uns

4.9★Vergütung & Benefits

Jobsuchen

23. Jan. 2019
      Tracy, CA

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Education Consultant bei ThinkTank Learning

11. Nov. 2015
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2017 bei ThinkTank Learning (Tracy, CA)

Got a call for a phone interview about 5 weeks after I submitted my resumes. Then I was asked to meet two Lead Consultants and an Operation Manager for an online interview.

Frage 1

Please describe your previous experience working with students in the field of college admission?
      1 Antwort
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert bei ThinkTank Learning

Consisted first of a phone screen and review of my resume and interest in the job, after an in-person interview with consultant managers and HR--all behavioral type questions. They are very concerned with your education background (rank of school) more than anything else.

Frage 1

Why are you interested in this job?, What past experiences are related to this job?, Where do you see yourself in 5 years? How does this job relate to your future career plans? How do you feel about working a non-traditional schedule (nights, weekends)? How do you feel about working in a cultural background that may be different from your own?
      1 Antwort

26. Aug. 2015
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Shanghai, Shanghai
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Juni 2015 bei ThinkTank Learning (Shanghai, Shanghai)

Four rounds. First round Skype chat with education consultant head. Second round Skype chat with education consultant head and another education consultant. Third round chat with country manager. Fourth round chat with center manager.

Frage 1

Why do you want to do education consultant?
      Frage beantworten