Southwest Airlines

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Southwest Airlines | Jobs bei Southwest Airlines | Gehälter bei Southwest Airlines | Zusatzleistungen bei Southwest Airlines
      Vorstellungsgespräche bei Southwest AirlinesRamp Agent – Vorstellungsgespräche bei Southwest AirlinesVorstellungsgespräche bei Southwest Airlines

22. Aug. 2019
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Southwest Airlines

Super easy going, if they keep prodding you on a certain question youre not answering it fully or detailed enough. Be energetic and theyre super big on safety. Its also a big teammate job so explain youre comfortable working with a lot of people and that you understand that the hours will be kind of crazy and sometimes unpredictable and that working holidays and weekends in a huge probability.

Are you prepared to work in the elements?
      13 Antworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Ramp Agent bei Southwest Airlines

1. Aug. 2025
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Southwest Airlines

Easy peasy lemon squeezy just be yourself and you should not have a problem having little to no airline experience and still got hired. Multiple interviews not a short process but overall easy

Are you ok with OT

6. Mai 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Denver, CO
      Angebot abgelehnt
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Southwest Airlines (Denver, CO)

Southwest conducts an information session to discuss the position in detail before being invited to a one-on-one interview. The expectations of the position were laid out in a clear manner.

I was asked about my physical ability since it is a highly physical job.

25. März 2025
      Denver, CO
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 6 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2025 bei Southwest Airlines (Denver, CO)

I filled out an application through Southwest. It took about 15 minutes to complete. Then I was scheduled for a virtual interview. I was offered a job halfway through. I start May 12 !!

Why do you want to work for Southwest?