Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Shell | Jobs bei Shell | Gehälter bei Shell | Zusatzleistungen bei Shell
      Vorstellungsgespräche bei ShellProcurement Manager – Vorstellungsgespräche bei ShellVorstellungsgespräche bei Shell

• Über uns

• Standorte

Beobachtete Unternehmen

15. Feb. 2014
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2011 bei Shell

one on one structured interview based on written format. Interviewers follow set questions and case studies.

Frage 1

case studies putting pressure on you.

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Procurement Manager bei Shell

24. Okt. 2012
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert bei Shell

Interview happened in three rounds. First round was telephonic followed by a face to face interview which was complete technical round and ran for approx 2 hrs. Discussed all minute details of your experience. Third round was of HR and Leadership skills. They give you a case like you are a CEO of a loss making company. What steps would you take...there is nothing objective like Yes or No but all subjective. They will find questions from your answers. This interview again ran for 2 hrs and had a panel of 3 persons.

Frage 1

Why Indian suppliers not been able to compete with Chinese suppliers. What kind of arrangements are required from Govt side to make India sourcing successful.

19. Aug. 2016
      Kuala Lumpur
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Juli 2012 bei Shell (Kuala Lumpur)

Applied on line and I was invited for interview a month later. I was asked a lot of questions around my experience and required to provide examples and the end results.

Frage 1

standard interview questions, plus questions around your skills and experience.

Fluor
      3.9★Vergütung & Benefits