Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Qualcomm | Jobs bei Qualcomm | Gehälter bei Qualcomm | Zusatzleistungen bei Qualcomm
      Vorstellungsgespräche bei QualcommSenior Lead Engineer – Vorstellungsgespräche bei QualcommVorstellungsgespräche bei Qualcomm

• Über uns

3. März 2025
      Pune
      Angebot angenommen
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich über eine Vermittlungsagentur beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2024 bei Qualcomm (Pune)

The interview process involved two rounds: coding and domain-specific. With good preparation, it's manageable and straightforward to crack. The coding round tests your problem-solving skills, while the domain-specific round assesses your expertise in the field. Overall, a positive and rewarding experience that boosts confidence and provides valuable insights

Frage 1

Question about AI and mL compilers
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Senior Lead Engineer bei Qualcomm

30. Sept. 2024
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Bengaluru
      Kein Angebot
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Qualcomm (Bengaluru)

project related technical discussion.technical discussion in system verilog uvm , protocol knowledge. given some coding questions. puzzle questions . verilog, system verilog, uvm , axi protocol based questions. project architecture nd interface signals

Frage 1

explain the polymorphism in oops

5. Juli 2024
      Angebot angenommen
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Mai 2024 bei Qualcomm

4 technical rounds 45 mins to 1 hour reach, 1 managerial round. First two rounds were virtual. Next two rounds of technical interview in person. Focused on DV concepts, Formal methodology, SV/UVM, functional coverage. Got the offer within next few days.

Frage 1

Digital design concepts, previous project work

ARMA
      3.5★Vergütung & Benefits