Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

JetBlue

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für JetBlue | Jobs bei JetBlue | Gehälter bei JetBlue | Zusatzleistungen bei JetBlue
      Vorstellungsgespräche bei JetBlueCustomer Service Representative – Vorstellungsgespräche bei JetBlueVorstellungsgespräche bei JetBlue

• Über uns

Beobachtete Unternehmen

30. Juli 2024
      Orlando, FL
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2022 bei JetBlue (Orlando, FL)

The interview process is not hard if you have had a background in customer service or are a people type of person. It normally the basic type of questions such as how would you perform this situation or handle this type of call. They do like you to have a background in the travel industry when it comes to interviewing but not required.

Frage 1

How would you handle an irate customer.
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Customer Service Representative bei JetBlue

1. März 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei JetBlue

It was a Group interview, I think it went pretty well they have me the paper for drug test and then you will hear from them. But we were never alone with no one

2. Juli 2023
      Orlando, FL
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei JetBlue (Orlando, FL)

It’s a group interview at first reviewing your skills h then moved schedule to a one on one then when selected you go through training for a month and have to pass all the tests the. Officially hired.

Frage 1

How does your previous skills help you in this new role?

27. Okt. 2022
      Fort Lauderdale, FL
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2022 bei JetBlue (Fort Lauderdale, FL)

Application, then have to complete an accessed by waited two days for a google meet with manager, call to complete the remaining test Took almost two weeks to be called and hired Drug test background

Frage 1

Do your homework and you will be ok

Jobsuchen