Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für INEOS | Jobs bei INEOS | Gehälter bei INEOS | Zusatzleistungen bei INEOS
      Vorstellungsgespräche bei INEOSProcess Operator – Vorstellungsgespräche bei INEOSVorstellungsgespräche bei INEOS

• Über uns

Antwerpen
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Mai 2026 bei INEOS (Antwerpen)

2 uur durend gesprek, 1 uur kennismaken met het bedrijf en het bespreken van de testen. 2de uur met technische vragen. Ik voelde me comfortabel en op mijn gemak tijdens het gesprek.

Frage 1

Waarom wil jij een proces operator worden en wat heeft ervoor gezorgd dat je dat gevoel hebt.
      Frage beantworten

Kallo, East Flanders
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei INEOS (Kallo, East Flanders)

We waren met drie mensen. Eerst kwam er een groepsopdracht waarbij ze testen hoe we zijn in teamverband. Tweede test was mondeling: er waren twee ingenieurs en dan vragen ze technische vragen en moet je kunnen antwoorden op die vragen.

Frage 1

Leg gedetailleerd uit hoe een destillatiekolom werkt.
      1 Antwort

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Process Operator

13. Okt. 2024
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Zwijndrecht, Antwerp
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2022 bei INEOS (Zwijndrecht, Antwerp)

- Eerst via de site - Email gecontacteerd voor een gesprek ter plaatsen 3-4 weken later. - Samen met andere sollicitanten een montage/demontage proef moeten doen - vervolgens met 3-4 andere personen apart gaan praten. - vervolgens niets meer van gehoord.

Frage 1

Praktische proef om te zien hoe "behendig" je bent.
      1 Antwort

Asian Paints