Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für WebKul | Jobs bei WebKul | Gehälter bei WebKul | Zusatzleistungen bei WebKul
      Vorstellungsgespräche bei WebKulSoftware Engineer Trainee – Vorstellungsgespräche bei WebKulVorstellungsgespräche bei WebKul

• Über uns

16. Okt. 2025
      Lakhnau
      Angebot angenommen
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei WebKul (Lakhnau)

It consisted of 4 rounds, 2 machine rounds, and 2 interview rounds. in the machine rounds there were pattern questions, and in the interview rounds, they asked code for sorting, sql queries and oop concepts in depth

Recursion in Python, string reversal
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer Trainee bei WebKul

24. März 2026
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei WebKul

The interview done in 3 rounds . First two rounds are machine rounds and then technical round. The machine rounds are mostly based on pattern problems and you can do them in any language

Frage 1

They give pattern based questions in machine rounds

16. Sept. 2025
      Ghaziabad
      Angebot angenommen
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert im Sept. 2025 bei WebKul (Ghaziabad)

1st Round is Machine Round of 60 minutes 2nd Round is also Machine Round of 190 minutes. Both Machine round have 1 pattern question Then Technical Round is there, they ask me to explain my project. Then interviewer come to my resume and ask some questions related to that. Then Last Round is HR Round. Asked some related question like Introduce Yourself, How can you manage pressure when your is schedules. After clearing all the round, your offer letter will be generated.

Something about PHP and MySQL

General Dynamics Information Technology