Vancouver Coastal Health

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Vancouver Coastal Health | Jobs bei Vancouver Coastal Health | Gehälter bei Vancouver Coastal Health | Zusatzleistungen bei Vancouver Coastal Health
      Vorstellungsgespräche bei Vancouver Coastal HealthBooking Clerk – Vorstellungsgespräche bei Vancouver Coastal HealthVorstellungsgespräche bei Vancouver Coastal Health

Advisory Board

Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2026 bei Vancouver Coastal Health (Vancouver, BC)

It was smooth one hour interview with basic scenario based questions . Be confident show that the experience you have overlaps with the requirement of job you are applying for

Do you experience with any EMR? Which 3 words would your colleague use to describe you?
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Booking Clerk bei Vancouver Coastal Health

18. Dez. 2023
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2023 bei Vancouver Coastal Health (Vancouver, BC)

Formal interview by manager and supervisors with prepared list of questions, three people taking turns reading questions, all taking notes. I had a similar interview for PHSA when I applied as an external candidate.

I was asked about my attendance record.
      Frage beantworten

I was tested on basic medical terminology including asked to give examples of lab tests and medical imaging exams.

22. Mai 2024
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2021 bei Vancouver Coastal Health (Vancouver, BC)

after applying online, if you're shorlisted, HR will contact you to do some online testing, which includes typing test, Medical Terminology MC test, and English Comprehensive test. If you passed these tests, they will contact you to schedule an interview. The interview is about 30-45 mins long, After the interview, the employer may phone you for an verbal offer, and ask about your start date.

what would you do when a client feel upset.