Ubisoft

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Ubisoft | Jobs bei Ubisoft | Gehälter bei Ubisoft | Zusatzleistungen bei Ubisoft
      Vorstellungsgespräche bei UbisoftAssociate Producer – Vorstellungsgespräche bei UbisoftVorstellungsgespräche bei Ubisoft

Rockstar Games
      4.1★Vergütung & Benefits

29. Dez. 2021
      Toronto, ON

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Associate Producer bei Ubisoft

21. Nov. 2024
      Mailand
      Angebot abgelehnt
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2021 bei Ubisoft (Toronto, ON)

(Toronto) It took a while for the application to be processed but after that it went smoothly. Happened over 3 scheduled video calls over zoom. 1. Screening call 2. Hiring Team Interview call 3. Interview with the team you’re planning on joining

Which project management/task tracking softwares have you used?
      Kein Angebot
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Ubisoft (Mailand)

The process began with a one-hour introductory call, followed by a test featuring two open-ended questions designed to assess analytical and creative thinking. Finally, there was an interview with producers, during which the questions were highly relevant to the role, job-specific, and professionally appropriate, ensuring a thorough evaluation of skills and fit for the position.

what methodology you use to manage the team

4. Jan. 2017
      Montreuil, Ile-de-France
      Kein Angebot
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Der Vorgang dauerte 6 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2016 bei Ubisoft (Montreuil, Ile-de-France)

entretien très détendu. possibilité de se tutoyer. deux personnes étaient présentes: le RH et le producer du pôle. entretien classique: présentation de leur entreprise, présentation de mon parcours et projets pro et perso, questions sur mes compétences.

1) quel a été votre rôle dans X projet(s) ? 2) que fait un associate producer ? qualités requises ? 3) quel est la journée type d'un asso. prod ?