Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Tata Communications

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Tata Communications | Jobs bei Tata Communications | Gehälter bei Tata Communications | Zusatzleistungen bei Tata Communications
      Vorstellungsgespräche bei Tata CommunicationsAssociate Engineer – Vorstellungsgespräche bei Tata CommunicationsVorstellungsgespräche bei Tata Communications

• Über uns

Pune
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2021 bei Tata Communications (Pune)

It's easy based on networking. Preparing from YouTube Cisco network video. only 2 rounds and good work environment. Company is good this will help to learn and grow. Good luch

Questions on Networking Router Subnet VPC
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Associate Engineer bei Tata Communications

8. Juni 2022
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Pune
      Angebot abgelehnt
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2022 bei Tata Communications (Pune)

simple interview process nothing very difficult. routing ,switching .checkpoint, firewall .patch panel ,solar wind how check ping connectivity.Explain Routing. ... What do you mean by data packets? ... What do you mean by routers? ... Name types of routes that are available in routers. ... What do you mean by Switching? ... Name two ports of Switches. ... Name different IPX access list

Frage 1

networking domain related .what's is osi model
      1 Antwort

2. Sept. 2020
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich persönlich beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Tata Communications

It is really good and ease going session . They are trying to get idea about your skills mentioned in your profile and compared it with the desired mentioned role or post for which they are seeking for .

Networking , Optical fibre, Company Info
      1 Antwort

Videotron
      3.9★Vergütung & Benefits
      Mobile Telephone Network (MTN)
      3.6★Vergütung & Benefits
      EMW