Starkey

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Starkey | Jobs bei Starkey | Gehälter bei Starkey | Zusatzleistungen bei Starkey
      Vorstellungsgespräche bei StarkeyEngineer – Vorstellungsgespräche bei StarkeyVorstellungsgespräche bei Starkey

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Engineer

1. Aug. 2022
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Juli 2022 bei Starkey

I was contacted for an initial hr interview fairly quickly (about a week) after submitting my application, but have been ghosted after following up for available time slots for a second interview with the hiring manager. Two weeks is more than enough to tell the applicant if they are no longer part of the hiring process or not after an interview. Even if your interview went well and was suggested a second interview, you can always be ghosted unexpectedly from this company.

how did you hear about starkey
      Frage beantworten

Fall River, WI
      Angebot abgelehnt
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 5 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2015 bei Starkey (Fall River, WI)

telephone interview with Quality assurance management not interested in senior citizen, to experienced, short term employment not desirable, kept asking me "when will I retire ?" Kept saying long working hours and long commute. How soon will you retire.

How soon will you retire?
      1 Antwort