Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

South Texas Promotions

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für South Texas Promotions | Jobs bei South Texas Promotions | Gehälter bei South Texas Promotions | Zusatzleistungen bei South Texas Promotions
      Vorstellungsgespräche bei South Texas PromotionsMarketing Assistant – Vorstellungsgespräche bei South Texas PromotionsVorstellungsgespräche bei South Texas Promotions

• Über uns

12. Okt. 2016
      Angebot angenommen
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2016 bei South Texas Promotions

The interview was easy. This is a company that goes to stores and sells products. If you applied to any position please learn that you will not get it until you are on the floor selling the product for about a year or even more. Not worth it.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

They did not ask a lot of questions, just basic stuff like where did you use to work, when are you available, are you a people person. Easy questions that anybody can answer and dont have to give to much thought.
      Frage beantworten

Jobsuchen