Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Savers | Jobs bei Savers | Gehälter bei Savers | Zusatzleistungen bei Savers
      Vorstellungsgespräche bei SaversRetail Sales Manager – Vorstellungsgespräche bei SaversVorstellungsgespräche bei Savers

• Über uns

4.4★Vergütung & Benefits

Jobsuchen

16. Apr. 2019
      Danvers, MA

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Retail Sales Manager bei Savers

20. Juli 2023
      Hanover, MA
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2019 bei Savers (Danvers, MA)

Many of the interview questions revolve around specific instances that you 'went above and beyond' or how you dealt with a difficult situation. Though what they mainly focused on was how you hold yourself and others accountable.

Frage 1

How do you hold others accountable?
      1 Antwort
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich auf anderem Weg beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2020 bei Savers (Hanover, MA)

Extremely simple process. They prefer to hire within however will definitely hire externally. Questions involved are behavioral scenarios along with strengths and all about me questions. Again simple. No need for anxiety!!

Frage 1

Tell me about yourself? Why do you want to work here. Scenario questions regarding how to handle difficult customers.
      Frage beantworten

25. Juni 2021
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2018 bei Savers

Process took about a month. Three interviews. First with supervisor, second with a store manager, and finally 3rd with the district manager. First interview is standard situational questions. Second was more informal and included a tour of a store. Offer was given at third interview.

Frage 1

Situational retail questions. Tell me a time...
      1 Antwort