Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Qube Research & Technologies | Jobs bei Qube Research & Technologies | Gehälter bei Qube Research & Technologies | Zusatzleistungen bei Qube Research & Technologies
      Vorstellungsgespräche bei Qube Research & TechnologiesQuantitative Developer – Vorstellungsgespräche bei Qube Research & TechnologiesVorstellungsgespräche bei Qube Research & Technologies

• Über uns

28. Apr. 2026
      London, England
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Qube Research & Technologies (London, England)

Hackerrank with 2 pandas based questions involving aggregation and one leetcode style. If you know your pandas functions well you will do well on this. The leetcode question was pretty simple.

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Quantitative Developer bei Qube Research & Technologies

27. Mai 2026
      London, England
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Apr. 2026 bei Qube Research & Technologies (London, England)

I had OA (leetcode style questions) -> 1st round interview (LeetCode style questions) It was fully technical assessment. No background, non-hr questions. I took OA on early April and got interview offer on Early May. After the first round interview, I received 2nd round invitation.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

They asked me about time complexity of an algorithm. How would changing data structure affect the entire code time complexity.
      Frage beantworten

13. Jan. 2026
      Paris
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Qube Research & Technologies (Paris)

3 technical rounds (only leet code medium level) + one fit interview. Cool hr. However you should be fast and solid in your answers. There’s a feedback every round. Hard to get an interview if you’re not in a top school.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Leetcode medium. You need to explain your code, propose tests and improvements
      Frage beantworten

UBS