Metaswitch

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Metaswitch | Jobs bei Metaswitch | Gehälter bei Metaswitch | Zusatzleistungen bei Metaswitch
      Vorstellungsgespräche bei MetaswitchGraduate Software Engineer – Vorstellungsgespräche bei MetaswitchVorstellungsgespräche bei Metaswitch

ARMA
      4.0★Vergütung & Benefits

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Graduate Software Engineer

14. Okt. 2024
      London, England

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Graduate Software Engineer bei Metaswitch

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Graduate Developer

27. Jan. 2021
      Positive Erfahrung
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Metaswitch (London, England)

They have an online interview with maths and puzzle questions and some coding in Ruby. Later their is an in person interview that includes more puzzle/logical questions and then a pseudo programming test with a discussion about answers and scalability of solutions.

Design a pseudo program for pigeons delivering letters via the most optimal route
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Metaswitch

Online tests followed by a face-to-face. Tests are very straightforward, the interview tries to make you think, although its clear that they have a structure they want you to follow to hit certain criteria. The people were friendly, but no feedback afterwards.

Question with game like blackjack - make a program that can play it. People sending messages on tablets - how to solve the issue of them not being received etc. Clearly some link to networking that you either know or don't.

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Graduate Software Developer

17. Mai 2021
      Birmingham, England
      Negative Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2020 bei Metaswitch (Birmingham, England)

Aptitude tests online and when these tests are passed, an interview is arranged online with two members of staff from the company based upon an hour to prepare responses to two questions

Develop a custom game of blackjack using pseudocode or actual code.