Matrix ComSec

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Matrix ComSec | Jobs bei Matrix ComSec | Gehälter bei Matrix ComSec | Zusatzleistungen bei Matrix ComSec
      Vorstellungsgespräche bei Matrix ComSecEmbedded Software Engineer – Vorstellungsgespräche bei Matrix ComSecVorstellungsgespräche bei Matrix ComSec

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Embedded Software Engineer

12. Aug. 2011
      Vadodara
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Juni 2011 bei Matrix ComSec (Vadodara)

Matrix comsec usually has recruitment process each Saturday. I was interested in embedded systems so I decided to apply for the job there. Firstly, there are 2 written tests, one on general aptitude and another on C language. If you clear the test, next comes the technical interview, which mostly concentrates on C language and little bit on C++. If you pass that interview, then comes 2nd round of technical interview, and it can be on any topic you studies during engineering, of course, electronics. If you pass this one, then the final HR interview is there. I failed in 2nd round of interview, because I didn't know much about networking concepts, they weren't taught at college for sure. You must have very nice understanding of C language, then only you may get hired in this company. Luck is always needed at interviews, so best of luck!

What is meant by NAT?
      1 Antwort

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Embedded Software Engineer bei Matrix ComSec

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Embedded Software Engineer

22. Juni 2018
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert bei Matrix ComSec

Written test, than 2 technical round, fundamentals about C and programming skill verification, projects description and questioning on that. Programs given on second round........... For the freshers For experience they deal different

c, digital electronics, aptitude msqs, programming skill verified,
      Frage beantworten

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Embedded Developer

30. Jan. 2018
      Panvel
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2018 bei Matrix ComSec (Panvel)

I applied through college placement. 1st round is online test which has 2 section aptitude and technical. 2nd round is online coding test. 2 programs for 40 min on c/c++. 3rd round is skype interview.

1.tell in brief about project 2questions on networking and embedded basic like definitions.
      Frage beantworten

Siemens