Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Marrone Bio Innovations

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Marrone Bio Innovations | Jobs bei Marrone Bio Innovations | Gehälter bei Marrone Bio Innovations | Zusatzleistungen bei Marrone Bio Innovations
      Vorstellungsgespräche bei Marrone Bio InnovationsMicrobiology Internship – Vorstellungsgespräche bei Marrone Bio InnovationsVorstellungsgespräche bei Marrone Bio Innovations

• Über uns

Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert bei Marrone Bio Innovations

The interview was pretty straight-forward. They asked you about your experiences, regarding courses you have taken and if you have done lab research before. Although, there was one instance when they asked "if you were to design the experiment, how would you market it?", which I found to be weird. I answered the best I could, but then they claimed I lacked marketing knowledge, which is weird considering I am interviewing for a biology-related internship, not a marketing one. Note that they do not update you if you do not get an offer; basically, they will ghost you even if you follow up with them regarding your status, which is very unprofessional.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

How would you market probiotics to consumers?
      Frage beantworten