Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Inspirisys Solutions Limited | Jobs bei Inspirisys Solutions Limited | Gehälter bei Inspirisys Solutions Limited | Zusatzleistungen bei Inspirisys Solutions Limited
      Vorstellungsgespräche bei Inspirisys Solutions LimitedSoftware Engineer Trainee – Vorstellungsgespräche bei Inspirisys Solutions LimitedVorstellungsgespräche bei Inspirisys Solutions Limited

• Über uns

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Engineer Trainee

10. Sept. 2019
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Chennai

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer Trainee bei Inspirisys Solutions Limited

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Trainee Software Engineer

25. Aug. 2021
      Kochi
      Angebot abgelehnt
      Neutrale Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2019 bei Inspirisys Solutions Limited (Chennai)

round1 : Aptitude which was average round 2: Technical round round 3 : F2F DON'T MAKE WRONG DECISION IN YOUR HARD TIMES. I rejected offer because 1) 3 years bond. 2)salary will be 11K/month but CTC is 1.80L. 3)Increment will be 3K per year. 4)There will be Travelling. 5)Bond breakage amount will be 1.20L(Serious) . 6)No benefits. 7) Work timing 9AM-7PM(10hours). 8)What you learn there will be useless once you leave that office. Personal advice : Better start your career as a developer for 5K salary. Trust me for your better future.The way i felt is like a slave.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Basic of JAVA and SQL? Palidrome, DML,DCL,joints.
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2021 bei Inspirisys Solutions Limited (Kochi)

Basically there was 3 rounds. 1st round was online aptitude test. 2nd round was technical round. It was for 60min. 3rd round was somewhat technical round. It was for 30min. And also be ready to explain your projects.

Fragen im Vorstellungsgespräch [7]

Frage 1

features of OOPs concepts and explain all.

Frage 2

what is linked list?

Frage 3

what is recursion? write a program to find sum of n number using recursion? (if n=5, then sum=5+4+3+2+1=15)

Frage 4

C++ registers, pointer and why it is used?

Frage 5

microprocessor and microcontroller

Frage 6

difference between compiler and interpreter?

Frage 7

types of polymorphism?