Humane World for Animals

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Humane World for Animals | Jobs bei Humane World for Animals | Gehälter bei Humane World for Animals | Zusatzleistungen bei Humane World for Animals
      Vorstellungsgespräche bei Humane World for AnimalsFront End Engineer – Vorstellungsgespräche bei Humane World for AnimalsVorstellungsgespräche bei Humane World for Animals

UNICEF

Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Humane World for Animals

Had a first round interview, and that's it, no follow up after two and a half weeks, so I think the job is off the market for me. Interview screener didn't seem to know my resume at all, the actual job I was getting interviewed for, or have any interest in my work history, other than if I have had used their non-profit niche CRM software, Engaging Networks (basically a drag and drop form creator/email builder (eg Mailchimp)/landing page generator), and if I was willing to work for their low salary. Yay tech industry downturn.

Do you know Engaging Networks? Will you work for X amount of money? Our range is X.
      Frage beantworten