Everforth Creative Circle

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Everforth Creative Circle | Jobs bei Everforth Creative Circle | Gehälter bei Everforth Creative Circle | Zusatzleistungen bei Everforth Creative Circle
      Vorstellungsgespräche bei Everforth Creative CircleGraphic Designer – Vorstellungsgespräche bei Everforth Creative CircleVorstellungsgespräche bei Everforth Creative Circle

18. Dez. 2024
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Everforth Creative Circle

Time wasting and ghosting. I was contacted by Creative Circle because they thought a position they were trying to fill was "right up my alley". I was asked to tailor my resume to the specific position and write a marketing piece about myself. This took me a few hours and I sent that off to them right away as requested. I then heard nothing, no reply to my email, no reply to my follow-up emails. Completely unprofessional behavior. Do these people not think that I have better things to do?

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Graphic Designer bei Everforth Creative Circle

30. Juli 2024
      Mitarbeiter (anonym)
      Toronto, ON
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Everforth Creative Circle (Toronto, ON)

Connecting with a recruiter via email to help find work placements that fit into my schedule and discussed my skills as a designer to find the right placement for their clients.

What is your available like?
      Frage beantworten

1. Feb. 2024
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      San Jose, CA
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Everforth Creative Circle (San Jose, CA)

Phone screening interview to check your qualifications meet the contract job description, but unfortunately got ghosted afterwards, and did not hear back about the status of my application. No feedback or reasoning given as to why I was not selected.

What are your experiences in graphic design? What projects have you worked on? Do you mind walking me through your portfolio?
      Frage beantworten