Epic Lift Systems

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Epic Lift Systems | Jobs bei Epic Lift Systems | Gehälter bei Epic Lift Systems | Zusatzleistungen bei Epic Lift Systems
      Vorstellungsgespräche bei Epic Lift SystemsNurse Practitioner – Vorstellungsgespräche bei Epic Lift SystemsVorstellungsgespräche bei Epic Lift Systems

ITT

Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Juli 2017 bei Epic Lift Systems

Started with a phone interview, went pretty well with basic behavioral interview questions, “describe a time when...” Then I was sent an exam to take. It was incredibly difficult, they attempt teach you a software development program and you are supposed to apply it moments later. As a long time Crotocal Care RN that has used Epic for a long time in my current role, I didn’t feel as though this year adequately judged my ability to help develop programs and contribute to an improved workflow for healthcare. Nurses, nurse practitioners are nurses because that’s how our minds work, critical thinking... nurse minds don’t “get” software development.

What do I envision for the future of healthcare.
      Frage beantworten

Explain a timevthrre was a conflict with a coworker and how you handled it.
      Frage beantworten