ECI Software Solutions

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für ECI Software Solutions | Jobs bei ECI Software Solutions | Gehälter bei ECI Software Solutions | Zusatzleistungen bei ECI Software Solutions
      Vorstellungsgespräche bei ECI Software SolutionsProduct supporter specialist – Vorstellungsgespräche bei ECI Software SolutionsVorstellungsgespräche bei ECI Software Solutions

Turing
      3.6★Vergütung & Benefits

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Product supporter specialist

10. Mai 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Leusden

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Product supporter specialist bei ECI Software Solutions

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Product Support Specialist

25. Aug. 2022
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über einen Personalvermittler beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Apr. 2025 bei ECI Software Solutions (Leusden)

In totaal 4 gesprekken gehad Weinig respect voor de sollicitant. Zowel in tijd en communicatie als het verwerken van de juiste feedback. In totaal duurde mijn procedure bijna een maand. 1e gesprek met de recruiter : duidelijk aangegeven dat ik geen it achtergrond heb. 2e gesprek met een manager van team 1: alles over koetjes en kalfjes, mijn ervaring en wederom aangegeven dat ik interesse in de it heb alleen geen ervaring. Duurde zeker een week voor ik antwoord kreeg dat er in haar team geen plaats was. Maar mogelijk wel in een ander team. Gesprek 3: bij een ander manager voor eenzelfde functie alleen een ander team. Ook daar aangegeven dat ik geen ervaring heb met it. Wel wil ik dit leren. Gesprek 3 : met een manager + iemand van hr. Ook bij hen aangegeven dat ik geen ervaring heb in de it en dat graag bij hen wou leren. Uit eindelijk afgewezen omdat ik blijkbaar geen ervaring heb in de it. Dat wisten ze al bij het eerste gesprek. Dit kost: tijd, geld (bezine) moeite en veel stress. Ik vind 't op z'n zachtst gezegd niet netjes.

Heb je ervaring in de it.
      1 Antwort

Vorstellungsgespräch absolviert bei ECI Software Solutions

Interview process was straight forward with the Support Manager. There was also a short quiz writing pseudocode for and if then problem. There was also a short SQL question which required you to write a select statement with a where clause.

What technical websites do you frequently read?
      Frage beantworten

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Product Support Specialist

27. Nov. 2023
      Mitarbeiter (anonym)
      Fort Worth, TX
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich über eine Hochschule oder Universität beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2019 bei ECI Software Solutions (Fort Worth, TX)

The director was fair and took a chance on me. He said I could have the job if I could make a shot on a Nerf basketball hoop in his office. I made the shot!

I was asked if I had experience in a call center
      Frage beantworten