Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Datametica

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Datametica | Jobs bei Datametica | Gehälter bei Datametica | Zusatzleistungen bei Datametica
      Vorstellungsgespräche bei DatameticaBig Data Engineer – Vorstellungsgespräche bei DatameticaVorstellungsgespräche bei Datametica

• Über uns

21. Sept. 2019
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Big Data Engineer bei Datametica

18. Juli 2019
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Datametica

I was rejected in the second round of interview. They focused more on scripting area than big data technology. overall experience is average. There is lot of gap between 2 rounds. And also they informed me result after long time.

Frage 1

They need more of shell scripting
      Frage beantworten

Ich habe mich über eine Vermittlungsagentur beworben. Der Vorgang dauerte 1 Tag. Vorstellungsgespräch absolviert bei Datametica

1st round: Pen Paper Coding Round : Consisted of 5 questions, one out of which was SQL,rest normal logical questions 2nd and 3rd Round: Technical Rounds, first technical revovlved around specifics of any programming language you prefer, in 2nd technical, mainly Databases questions, Linux commands were asked 4th Round :Managerial Round : Simple interaction round about family, college, etc. with 1 or 2 easy technical questions 5th and Final Round: HR: HR told about the Company and the salary discussions

Frage 1

Main things that were asked mainly revolved around SQL, Databases, Big Data, a bit of Linux or Unix commands. Coding Round consisted of 5 questions 1 question atleast of SQL, rest average coding questions.
      1 Antwort

12. Juli 2019
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Juli 2019 bei Datametica

3 technical rounds. Right from C, Data structure,Java, Advance Java to your projects. Formal interview, but you need to answer almost everything. Even if you don't answer, its okay. They'll ask you next question. Problems solving skills are also tested. You're required to just specify the logic and try to write the algorithm.

Frage 1

How can a stack be used as a queue?
      Frage beantworten