DataAnnotation

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für DataAnnotation | Jobs bei DataAnnotation | Gehälter bei DataAnnotation | Zusatzleistungen bei DataAnnotation
      Vorstellungsgespräche bei DataAnnotationSoftware Engineer – Vorstellungsgespräche bei DataAnnotationVorstellungsgespräche bei DataAnnotation

20. Mai 2025
      Mitarbeiter (anonym)
      Minneapolis, MN
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf Empfehlung eines Mitarbeiters beworben. Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Mai 2025 bei DataAnnotation (Minneapolis, MN)

They give you an online assessment that’s pretty simple. They ask you basic questions about coding and how to optimize it. Then there’s an exercise at the end that has to do with web scraping.

They asked me to rate 3 AI responses based on how useful they are, combined with their compliance to good coding standards.
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer bei DataAnnotation

10. Apr. 2026
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei DataAnnotation

In order to qualify for the coding projects, you would need to pass the coding assessment. Once you're in, you would need to do different assessment in order to be qualify for different projects.

10. Aug. 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei DataAnnotation

Absolute waste of time and not the kind of company you'd want to work with. The assessments aren't complicated but they do take a long time, and they don't reject anyone formally - but they keep you in their candidate backlog for when their existing workers leave. Overall, it's just a really scummy company.

Compare these 3 pseudocode functions and explain which is best
      Frage beantworten