Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer logo
      employer logo

Corporate Traveler

Gehört zu Flight Centre Travel Group

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Corporate Traveler | Jobs bei Corporate Traveler | Gehälter bei Corporate Traveler | Zusatzleistungen bei Corporate Traveler
      Vorstellungsgespräche bei Corporate TravelerBusiness Development Manager – Vorstellungsgespräche bei Corporate TravelerVorstellungsgespräche bei Corporate Traveler

• Über uns

Jobsuchen

3. Jan. 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Houston, TX

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Business Development Manager bei Corporate Traveler

7. März 2019
      Vancouver, BC
      Angebot abgelehnt
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2023 bei Corporate Traveler (Houston, TX)

3 step interview. Started with initial phone call, normal 30 minute call. Then, you move on to an in person interview with manager. Then, follow up meeting after the to confirm

Frage 1

What's is a situation in sales where you have been sucessful and where have you failed.
      Angebot angenommen
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2019 bei Corporate Traveler (Vancouver, BC)

4 rounds of interviews including the VP of sales, BSL - business sales leader, national sales trainer, and as well as another sales director. Over the course of approx 2 weeks, you will have a 1:1 interview as well as group interviews. The first interview will be a phone screening.

Frage 1

What are some examples of you going after a deal? Also, describe in detail how that process went and outcomes.

4. Jan. 2018
      Angebot angenommen
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2017 bei Corporate Traveler

Phone interview, was able to select a time that worked well for me and had a 30-40 min phone call. Once phone interview was over, they let you know if they think you would be qualified to move on the the second stage of the hiring process

Frage 1

Basic resumè questions, what type of job you're looking for, work experience, etc.