Bio-Techne

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Bio-Techne | Jobs bei Bio-Techne | Gehälter bei Bio-Techne | Zusatzleistungen bei Bio-Techne
      Vorstellungsgespräche bei Bio-TechneResearch Associate – Vorstellungsgespräche bei Bio-TechneVorstellungsgespräche bei Bio-Techne

20. Dez. 2023
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Angebot abgelehnt
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2023 bei Bio-Techne

Applied for an entry level research associate position, 5 min phone screen and a panel interview. Was not offered the position due to my experience not being what they wanted… However was offered to interview for a lower paying job. Went through a second panel interview (essentially the same questions) not sure why I needed to do it again. Took too long to get back to me with an offer from the moment I applied so had to accept another offer elsewhere.

A lot of behavioral questions regarding their company culture. Asked about previous experience, why I want to work there, etc.
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Research Associate bei Bio-Techne

29. Mai 2026
      Mitarbeiter (anonym)
      Minneapolis, MN
      Angebot angenommen
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Mai 2026 bei Bio-Techne (Minneapolis, MN)

Interview felt a bit stiff with the managers mainly reading prepared questions from a packet. Other than that, it was pretty pleasant and the lab tour was helpful. It would have been a bit less awkward if there were fewer prescribed questions.

Describe a time when you had to interact with a difficult coworker.

27. Sept. 2023
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Bio-Techne

I was invited to one remote interview that lasted only 20 minutes, then Never heard back after. I sent some emails inquiring, but I think it’s safe to assume they went with another candidate. .

What is your previous experience in cell culture?

Johnson & Johnson
      4.0★Vergütung & Benefits