Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Bell Technical Solutions

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Bell Technical Solutions | Jobs bei Bell Technical Solutions | Gehälter bei Bell Technical Solutions | Zusatzleistungen bei Bell Technical Solutions
      Vorstellungsgespräche bei Bell Technical SolutionsField Service Technician – Vorstellungsgespräche bei Bell Technical SolutionsVorstellungsgespräche bei Bell Technical Solutions

• Über uns

• Standorte

Beobachtete Unternehmen

Videotron
      3.9★Vergütung & Benefits
      Mobile Telephone Network (MTN)
      3.6★Vergütung & Benefits
      EMW
      3.6★Vergütung & Benefits

Jobsuchen

21. Sept. 2024
      Toronto, ON

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Field Service Technician bei Bell Technical Solutions

13. Okt. 2023
      Scarborough, ON
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2022 bei Bell Technical Solutions (Toronto, ON)

Ask 5 to 6 simple questions and then show us colours and ask what colour is this. Aslo ask about the customer service experience. All questions are easy to answer and they also ask can you carry and climb up ladder always say yes

Frage 1

Do you have experience in technical field ?
      1 Antwort
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert bei Bell Technical Solutions (Scarborough, ON)

Easy just depends where you live and have some experience and education in IT related field. After interview they will test your capabilities in person. They ask you about different Low voltage wires and then you have to carry ladder.

Frage 1

Identify different color so that they can know if you are color blind or not.

18. Feb. 2023
      Barrie, ON
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2023 bei Bell Technical Solutions (Barrie, ON)

1. Applied to the job ad online 2. Invited via email link to online group interview 3. During group interview is a 1 hour introduction of company and what job entails and company expectations. 4. Individually pulled into a interview with 1 or more recruiters. 5. Offered job conditionally if you pass physical/criminal record/vaccine check 6. Physical assessment - You must wear your safety boots. Then you are tested using safety gear with 28ft ladder setup and climbing test. Lifting boxes, wire colour matching, Followed by driving test. 7. Job Offer by email after passing and final checks are done.

Frage 1

Name a time that you had to deal with a difficult customer and the outcome. Why do you want to work for Bell? When can you start? What experience in telecom do you have?

16. Sept. 2022
      Negative Erfahrung

Vorstellungsgespräch absolviert bei Bell Technical Solutions

after phone interview which is explain about shift work and overtime work and weekend work got schedule for Zoom interview then got result immediately if i got hired or not

Frage 1

Tell me about your self?