Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Bewertungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für BIOTRIAL | Jobs bei BIOTRIAL | Gehälter bei BIOTRIAL | Zusatzleistungen bei BIOTRIAL
      Vorstellungsgespräche bei BIOTRIALProject Manager – Vorstellungsgespräche bei BIOTRIALVorstellungsgespräche bei BIOTRIAL

• Über uns

9. Feb. 2024
      Newark, NJ
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei BIOTRIAL (Newark, NJ)

The interview process at Biotrial may vary depending on the position, but typically includes initial screenings, technical assessments, and interviews with HR and relevant department heads. Expect questions about your experience in clinical research, regulatory knowledge, and problem-solving abilities. It's advisable to showcase your understanding of Good Clinical Practice (GCP) and any relevant certifications.

Frage 1

Role specific questions were asked

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Project Manager bei BIOTRIAL

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Chef De Projet

11. Dez. 2024
      Rennes
      Neutrale Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 4 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2022 bei BIOTRIAL (Rennes)

3 entretiens Premier entretien avec une recruteuse Deuxième entretien avec le Manager du service dans les locaux de l’enteprise Troisième entretien avec la DRH + manager, et résultat du test de personnalité (bancal…)

Frage 1

Quelles sont vos prétentions salariales?

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Project Manager

14. März 2019
      Rennes
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich auf anderem Weg beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im März 2015 bei BIOTRIAL (Rennes)

First contact by return of email, video conference interview followed by interview on site with HR and department manager. First contact by return of email, video conference interview followed by interview on site with HR and department manager.

Frage 1

Why have you chosen Biotrial?

Johnson & Johnson
      4.0★Vergütung & Benefits