ZealousWeb

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für ZealousWeb | Jobs bei ZealousWeb | Gehälter bei ZealousWeb | Zusatzleistungen bei ZealousWeb
      Vorstellungsgespräche bei ZealousWebMobile Applications Developer – Vorstellungsgespräche bei ZealousWebVorstellungsgespräche bei ZealousWeb

General Dynamics Information Technology

22. Sept. 2014
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen

Vorstellungsgespräch absolviert bei ZealousWeb

In person interview with hr - Tell me about your self -tell me about your expierence with this type of work -where do you see your self in 5 years - Why do you think you’d be best suited for this position

technical questions - c/c++, objective c
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Mobile Applications Developer bei ZealousWeb

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Mobile Applications Developer

21. Feb. 2016
      Mitarbeiter (anonym)
      Ahmedabad
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Jan. 2014 bei ZealousWeb (Ahmedabad)

They Will give you one 4 to 5 screen application to design. int that you need use below technology. 1) Sqlite insert, update , delete. 2) get current location , and show area, address, pin code. 3) Pick photo from camera or gallery. 4) call web service and parse json data and show it in List. 5) you need to design all screen as per given . this all above task you need to do in 1 full day , no time limit.

what is GCM(google cloud messaging), or what is APN(Apple push notification).
      Frage beantworten