Trutech Web Solutions

Ist dies Ihr Unternehmen?

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Trutech Web Solutions | Jobs bei Trutech Web Solutions | Gehälter bei Trutech Web Solutions | Zusatzleistungen bei Trutech Web Solutions
      Vorstellungsgespräche bei Trutech Web SolutionsJava Developer – Vorstellungsgespräche bei Trutech Web SolutionsVorstellungsgespräche bei Trutech Web Solutions

10. Dez. 2018
      Mumbai
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich über eine Vermittlungsagentur beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2018 bei Trutech Web Solutions (Mumbai)

There are 4 rounds in total and then HR round. 1 st is basic programing question then aptitude test which is very easy then there is program given u have to predict output and last is real programing test where 3 programs were given for 3 hrs and you can use internet.

Decrypt an ecncrypted code usin base64 technique ( the code is encrypted for more than once)
      Frage beantworten

You have to fetch data from given url and find highest score in that file
      Frage beantworten

Fetch data from two URLs one contains salary another contains bonus and then you have to add both and total should be displayed
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Java Developer bei Trutech Web Solutions

4. März 2019
      Mumbai
      Neutrale Erfahrung
      Schweres Gespräch

Ich habe mich auf anderem Weg beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2019 bei Trutech Web Solutions (Mumbai)

There are total 5 round. 1st Round Normal Java program (for loop or if else) 2nd Round Technical apti questions. based on java(10 ques = 20 min) & AI (4ques = 8 min) 3rd Round Machine Test (3 ques = Max 3 hrs) 4th Round Technical F2F (I was not able to qualify this round) 5th Round HR In machine test they asked 3 questions, but its not freshers level ques. It's quite difficult and tricky to solve

1st Round :- Write 1-100 even numbers with addition and skip the numbers which is not divisible by 8 like (2+4+6+10....)
      Frage beantworten

Machine round Decrypt a encrypted string (base 64)

8. Jan. 2019
      Prabhadevi
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Dez. 2018 bei Trutech Web Solutions (Prabhadevi)

Interview Process Contain Total 4 rounds . 1) One Small Program(Written Test On Paper) 2)Aptitude Based On Logical reasoning,basic programming concept & ai related questions Total 10 logical+4 Ai related Questions. 3)Machine Test 4)Hr Round

Based On Programming Concepts
      1 Antwort