LEAP Legal Software

Aktiver Arbeitgeber

Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für LEAP Legal Software | Jobs bei LEAP Legal Software | Gehälter bei LEAP Legal Software | Zusatzleistungen bei LEAP Legal Software
      Vorstellungsgespräche bei LEAP Legal SoftwareSoftware Engineer – Vorstellungsgespräche bei LEAP Legal SoftwareVorstellungsgespräche bei LEAP Legal Software

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Engineer

8. Mai 2026
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei LEAP Legal Software (Sydney)

Video screen with TA who said they would talk to the hiring manager and organize an interview. It has been about two weeks and no update yet. Feels like I'm ghosted.

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Software Engineer bei LEAP Legal Software

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Engineer

10. Sept. 2017
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei LEAP Legal Software (Sydney)

I applied online, and received an email for an online programming test, even though the question were simple and I answered submitted, I got a generic response saying "we found better candidates bla bla..." no explanation , no phone call/screening, not very professional.

simple c# questions copied from around the web, there is plenty of time to answer them.
      Frage beantworten

Vorstellungsgespräch für eine Beschäftigung als Software Developer

25. Mai 2017
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 1 Woche. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2016 bei LEAP Legal Software (Sydney)

Very friendly recruiter, but either from lack of time or manners, very unresponsive when trying to reach them. Overall it was a positive experience though, started with get to know you then had some basic SE questions etc. After that round, you speak to the head of their IT management, a round of testing then a final interview.

What is Liskovs Substitution Principle
      Frage beantworten