Fragen in Vorstellungsgesprächen bei Gate Gourmet für Sous Chef | Glassdoor.de

Fragen in Vorstellungsgesprächen bei Gate Gourmet für Sous Chef

Vorstellungsgespräche bei Gate Gourmet

2 Bewertungen von Vorstellungsgesprächen

Erfahrung

Erfahrung
0%
0%
100%

Einladung zum Vorstellungsgespräch

Einladung zum Vorstellungsgespräch
100%

Schwierigkeit

3,0
Durchschnittl.

Schwierigkeit

Schwer
Durchschnittl.
Leicht

Hilfreich (1)  

Sous Chef-Vorstellungsgespräch

Anonymer Mitarbeiter in Dulles, VA (Vereinigte Staaten von Amerika)
Angebot angenommen
Negative Erfahrung
Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert im Juni 2011 bei Gate Gourmet (Dulles, VA (Vereinigte Staaten von Amerika)).

Vorstellungsgespräch

Took a month before i heard from them about he position, the application process works thru the recruiter in Atlanta. Interview was easy. Trade test. chef/director Interview and GM interview

Fragen im Vorstellungsgespräch

  • Standard Question what is the most difficult job you have done and how did you handle it. how do work under stress, have you worked in a union environment,   1 Antwort

Verhandlungsdetails

Negotiate your Salary. its paid for 42 hrs/week, ask about bonuses and increments (last was 5 yrs back), hours of work( its a 24 hrs operation your schedule has start time but no end time)

Andere Bewertungen von Vorstellungsgesprächen für Gate Gourmet

  1.  

    Sous Chef-Vorstellungsgespräch

    Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch in Orlando, FL (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Kein Angebot
    Negative Erfahrung
    Durchschnittl. Gespräch

    Bewerbung

    Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 5 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im September 2013 bei Gate Gourmet (Orlando, FL (Vereinigte Staaten von Amerika)).

    Vorstellungsgespräch

    Got a call from Corp Office in Atlanta for Sous Chef position at the flight kitchen in Orlando. I have previous airline experience so thought it would be a good fit. Corp HR did a phone screen then gave me info for the Orlando GM. Contacted him and set up interview time. Met with GM who gave me a tour of the huge facility and a good overview of the operation. After hearing all about the company and the local operation, salary negotiations started. Not much to negotiate; salary was low to begin with but I would have accepted to get out of present employment. Salary range between high/low was only $2k per year, I suggested my experience was inline with the "high end" given my previous experience. GM suggests that I meet with the Chef, who would be my supervisor.

    Fragen im Vorstellungsgespräch

    • Never was able to interview with the Chef, after several emails to the GM (unreturned) and calls to the facility, was unable to even leave a message with the chef. Saw a post on a job board for a first cook for same Orlando location. Leads me to believe that the present First cook was promoted, using me as a "backup candidate" if he/she declined.   1 Antwort

Verpassen Sie nicht Ihren Traumjob
Laden Sie Ihren Lebenslauf hoch, um sich schnell und einfach für Jobs zu bewerben. Bewerben leicht gemacht!