Vergleich: Boston Pizza vs Swiss Chalet BETA

Erfahren Sie, wie Swiss Chalet bei Mitarbeiterbewertungen, Stellenangeboten, Befürwortung der Geschäftsführung, Unternehmensperspektive und vielem mehr im Vergleich zu Boston Pizza dasteht.

Mitarbeiterbewertungen

Gesamt­bewertung
(nur Mitarbeiter in Vollzeit und Teilzeit)
3,5 
(basierend auf 429 Bewertungen)
3,3 
(basierend auf 175 Bewertungen)
Karriere­chancen
3,1 
2,5 
Vergütung & Benefits
2,7 
2,0 
Work-Life-Balance
3,1 
3,1 
Führungs­ebene
3,1 
2,2 
Kultur & Werte
3,5 
2,6 
Positive Bewertung des CEO
Boston Pizza CEO Jordan Holm
84%Jordan Holm
Swiss Chalet CEO Chester Hryniewicz
60%Chester Hryniewicz
% empfehlen dies einem Freund
63%
33%
Positive Geschäfts­prognose
50%
16%

Gehälter

Gehälter für ähnliche Jobs
Für dieses Unternehmen liegen keine Gehaltsangaben vor.
Für dieses Unternehmen liegen keine Gehaltsangaben vor.

Was sagen die Mitarbeiter?

Pros
„Good tips”(in 22 Bewertungen)
„Discount on food”(in 16 Bewertungen)
„Work environment”(in 12 Bewertungen)
„Flexible hours”(in 10 Bewertungen)
Kontras
„Long hours”(in 23 Bewertungen)
„No benefits”(in 12 Bewertungen)
„Long hours”(in 6 Bewertungen)
„No training”(in 5 Bewertungen)
Ausgewählte Bewertung

Ehem. Mitarbeiter - Kitchen Supervisor

Ich habe für mehr als ein Jahr bei Boston Pizza gearbeitet (Vollzeit)

Pros

You will have employer discount.

Kontras

Too mush item need to learn

Ehem. Mitarbeiter - Line Cook

Ich habe weniger als ein Jahr bei Swiss Chalet gearbeitet (Teilzeit)

Pros

The pay was very reasonable for the job that I was doing and considering I was a new hire with no experience. Management was very reliable and understanding, and my coworkers were dedicated people.... The owner of the restaurant I worked in was clearly determined to meet the standards set by the company for quality control and customer service. The kitchen was very clean and well equipped, and ingredients were always fresh and well stocked. As a beginner line cook, I found learning the techniques of a fast-paced kitchen job pretty easy to pick up, as the work flow was well organized.

Kontras

Personally, I didn't like working for a large chain restaurant that seemed to prioritize profit and getting customers in and out, over making particularly good food and making the most of their... resources. The amount of food waste from the rotisserie chickens was disappointing. Also, there weren't any benefits offered that I knew of, only a pithy employee discount on foods from Swiss Chalet or any sister restaurants under the corporation umbrella. Furthermore, I don't see many opportunities for advancement or even creativity/individuality in this position.

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