Arbeitgeberbewertungen für NMBS | Glassdoor.de

Bewertungen für NMBS

Aktualisiert am 7. Oct 2019

Zum Filtern von Bewertungen müssen Sie sich entweder oder .

68 Bewertungen gefunden

3.3
SternSternSternSternStern
BewertungstrendsBewertungstrends
53%
Würden einem Freund empfehlen
27%
Befürworten Geschäftsführer
NMBS CEO Jo Cornu
Jo Cornu
34 Bewertungen
  1. „ENgineer”

    SternSternSternSternStern
     

    Ich habe bei NMBS gearbeitet ()

    Pros

    Good to work. Nice work culture.

    Kontras

    Low maintenance. Need to run at a good pace.

    NMBS2018-10-23
  2. „Its a fun and learn full rollercoaster”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Akt. Mitarbeiter - Production Planning in Mecheln
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als einem Jahr bei NMBS (Vollzeit)

    Pros

    It's a challenge and you feel like you are making a difference in an older work environment.

    Kontras

    It's sometimes very stiff and hard to make changes in a system grounded by old experiences.

    Rat an das Management

    Try and be drastic in your measures and inform yourself more what happens 'below' you. But my direct boss is awesome and he knows it.

    NMBS2015-11-14
  3. „treinbestuurder”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich habe bei NMBS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Job met verantwoordelijkheid. Het loon is behoorlijk. Het aantal vakantiedagen compenseert de heel lastige werkuren.

    Kontras

    Je zit volledig vast in de functie, amper doorgroeimogelijkheden.

    NMBS2019-10-07
  4. „Treinbestuurder bij NMBS”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Akt. Mitarbeiter - treinbestuurder in Leuven
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 5 Jahren bei NMBS (Vollzeit)

    Pros

    Loon, toffe collega’s en doorgroeimogelijkheden

    Kontras

    Slechte verlofregeling, statuut wordt steeds eenzijdig en nadelig aangepast

    Rat an das Management

    Kom uit uw ivoren toren! Investeer en luister naar het operationeel personeel en bespaar in eigen regionen i.p.v. bij het operationeel personeel.

    NMBS2019-08-23
  5. „Fijne job, logge bedrijfsstructuur”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als 3 Jahre bei NMBS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Mooi loon en extralegale voordelen Fijne collegas Afwisselende en interessante job

    Kontras

    Vreemd uurschema, zware weken van 7 dagen van max 9u/dag, moeilijk verlof krijgen wegens personeelstekort, groot gebrek aan feedback.

    Rat an das Management

    Zorg beter voor uw personeel

    NMBS2019-07-31
  6. „Statutaire benoeming”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Ehem. Mitarbeiter - Werfleider in Brüssel
    Empfiehlt
    Neutrale Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als 10 Jahre bei NMBS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Verlof, voordelen, gratis trein, werkdruk

    Kontras

    Management, logge structuur, ouderwets, veel opleidingen

    Rat an das Management

    Verander de manier om promotie te maken, werk beoordelen ipv examens

    NMBS2019-07-31
  7. „Jobstudent”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Akt. Mitarbeiter - Jobstudent 
    Empfiehlt

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei NMBS als Vollzeit

    Pros

    Goede verloning en voordelen, prima salaris.

    Kontras

    Onregelmatige uren, wel meer vergoedt.

    NMBS2019-04-09
  8. „Treinbegeleider”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Akt. Mitarbeiter - Treinbegeleider in Leuven
    Empfiehlt nicht
    Neutrale Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich arbeite bei NMBS (Vollzeit)

    Pros

    Goed betaald. Veel collega's. Enkele voordelen

    Kontras

    Weinig verlof dat je kan krijgen. Geen plaats voor ambitie.

    NMBS2019-04-23
  9. „Technische functies spoorwegen”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungs­ebene
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Negative Prognose

    Ich habe bei NMBS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Enorm veel mooie uitdagingen. Als technieker of ingenieur kom je in contact met alle mogelijke technologieen, dus altijd iets dat je kan boeien.

    Kontras

    Te weinig concentratie vanuit maangement naar kernzaken (core business). Te veel bezig met honderd en een bijzaken met gevolg dat juiste prioriteiten niet gelegd worden of nodige inspanning aan gedaan wordt. Gevolg is dat veel zaken vierkant draaien die eigenlijk evident zouden moeten zijn.

    Rat an das Management

    Kies één strategie geent op economische en bedrijfstechnische redenen. Maak een realistisch plan (budget!!!) om dit te realiseren. Maar vooral: blijf bij dit plan en niet om de zoveel maanden van prioriteit veranderen door allerlei externe invloeden.

    NMBS2019-03-21
  10. „statutair”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Karriere­chancen
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    Akt. Mitarbeiter - Verkeersleider spoorwegen in Antwerpen
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 10 Jahren bei NMBS (Vollzeit)

    Pros

    vast benoemde job,aangename werksfeer,interessant werk

    Kontras

    na al die jaren begint het ploegen stelsel wel door te wegen

    NMBS2019-03-04
68 Bewertungen gefunden
</>Einbinden