Arbeitgeberbewertungen für DISH | Glassdoor.de

Bewertungen für DISH

Aktualisiert am 15. Februar 2019
4.106 Bewertungen

Filter

Filter


2,8
StarStarStarStarStar
BewertungstrendsBewertungstrends
Würden einem Freund empfehlen
Befürworten Geschäftsführer
DISH President and CEO W. Erik Carlson
W. Erik Carlson
256 Bewertungen

Mitarbeiter-Bewertungen

Sortieren: BeliebtheitSterneDatum

  1. Hilfreich (1)

    „broadband agent”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Negativ Geschäftsführer

    Pros

    the people that work there

    Kontras

    management suck. coaches sleep with coaches, and the training and support is the worst


  2. „Dish salary”

    StarStarStarStarStar
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter

    Ich habe in Vollzeit bei DISH gearbeitet

    Pros

    Can make a lot of money

    Kontras

    Pressured Sales. Unstable commission structure.

  3. „A place for innovation opportunities!”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Software Engineer in American Fork, UT (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Akt. Mitarbeiter - Software Engineer in American Fork, UT (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite in Vollzeit bei DISH (Weniger als ein Jahr)

    Pros

    We hire the best and brightest minds to contribute to innovative initiatives! We focus on great customer experiences and take the time to do things the right way.

    Kontras

    It is not a place for great employee benefits. Only 7 holidays, and health coverage that leaves you wanting and wondering what you are paying for in coverage. You really need to want to be here because the benefits don't keep you here.

    Rat an das Management

    To help attract and retain the best and brightest, give us more time to enjoy life and benefits that are second to none so we can keep people instead of always replacing and hiring new ones. We want to be able to pick from the best because this is the best place to work.


  4. „Mediocre Pay but Nice People”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Security Officer in Spartanburg, SC (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Ehem. Mitarbeiter - Security Officer in Spartanburg, SC (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Empfiehlt
    Neutrale Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe in Vollzeit bei DISH gearbeitet (Über 5 Jahre)

    Pros

    They payed $13.50 starting out, and their benefits and vacation time was awesome.

    Kontras

    They had a great ya of making sure your performance reviews were not great, so they did not have to give you a raise.

    Rat an das Management

    Be more transparent.


  5. „Dish”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Business Operations Analyst
    Akt. Mitarbeiter - Business Operations Analyst
    Empfiehlt
    Neutrale Prognose
    Keine Meinung zu Geschäftsführer

    Ich arbeite in Vollzeit bei DISH

    Pros

    Smart people and good opportunities

    Kontras

    Poor communication and not great compensation


  6. Hilfreich (2)

    „Meh”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Master Control Operator in Gilbert, AZ (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Ehem. Mitarbeiter - Master Control Operator in Gilbert, AZ (Vereinigte Staaten von Amerika)

    Ich habe in Vollzeit bei DISH gearbeitet (Über 3 Jahre)

    Pros

    Management in my department was good to me.

    Kontras

    Upper management were greedy cheapskates

    Rat an das Management

    Quit being so greedy and pay people a living wage


  7. „Great job”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Satellite Technician in Evans, GA (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Ehem. Mitarbeiter - Satellite Technician in Evans, GA (Vereinigte Staaten von Amerika)
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe in Vollzeit bei DISH gearbeitet (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Freindly staff along with geat customer management.

    Kontras

    Long hours and pole moyntsy

  8. Hilfreich (1)

    „A company weighted down by middle management”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Staff Software Engineer
    Akt. Mitarbeiter - Staff Software Engineer
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Negativ Geschäftsführer

    Ich arbeite in Vollzeit bei DISH

    Pros

    Lots of learning opportunities if willing to learn.
    Many solid people who can deliver good software.
    IT engaged in limited attempt to become agile.

    Kontras

    Too many unproductive middle management with no practical purpose in an agile world.
    Too many PM's and support role people making agile team top-heavy and unproductive.
    Industry is on down hill trajectory.
    Company spent way too much capital on useless spectrum without telling anyone what are the actual goal of hording them.
    No bonuses, very small raises.
    Performance review are used as tools to keep wage low, not to reward or to invest in people.
    There is no incentive to be better for employees. There is no financial rewards for outperforming one's duty. The only people awarded seems to be directors or above. Still reward employees based on how many fires they put out and not how many fires they avoid putting out.
    The "idiot" clubs are for actual idiots who would work extra without any additional incentives.

    Rat an das Management

    In the new agile world, most middle managers are literally walking door holders. There is no need for middle managers. Free up the resource to hire top innovators and creators. Pay your people more. Invest in your employees by encouraging them to stay with your company. The only people who has ever gotten rich were some directors and VP's, and that was during the boom times. You want innovation, stop asking your employees to be "idiots", which they literally have to be, to stay after work to attend the meetings. If you want amateurs, you will get amateurs. If you keep treating your employees like children, guess what, they will behave like children.


  9. „Hours”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Technician
    Akt. Mitarbeiter - Technician

    Ich arbeite in Vollzeit bei DISH (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Summer time is good when working 5th days and paychecks are good in summer.

    Kontras

    Health insurance is awful and winter hours and paychecks are bad.


  10. „Run 🏃🏾”

    StarStarStarStarStar
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung & Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Retention Agent
    Ehem. Mitarbeiter - Retention Agent
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Negativ Geschäftsführer

    Ich habe in Vollzeit bei DISH gearbeitet (mehr als ein Jahr)

    Pros

    Semi Private work space , colleagues , food days , commission

    Kontras

    Stressful , unsteady anxiety filled work days

    Rat an das Management

    Slow employees to work from home or personal spaces without being right next to other employees . It’s the age of the anti social millennial we like privacy we’re more comfortable