Arbeitgeberbewertungen für ANS | Glassdoor.de

Bewertungen für ANS

Aktualisiert am 23. Jul 2019

Zum Filtern von Bewertungen müssen Sie sich entweder oder .

65 Bewertungen gefunden

4.0
SternSternSternSternStern
BewertungstrendsBewertungstrends
73%
Würden einem Freund empfehlen
95%
Befürworten Geschäftsführer
Paul Shannon
28 Bewertungen
  1. "Great Place to Work"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Development Delivery Manager in Manchester, England
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei ANS als Vollzeit

    Pros

    Fantastic company to work for. Amazing people who really care about you as an individual. Best company I have worked for.

    Kontras

    There are no cons at ANS

    ANS2019-07-23
  2. "Excellent company culture - good interview"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich habe bei ANS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Benefits, Location, Team work & Client base

    Kontras

    Working hours, also availability of progression

    ANS2019-04-29
  3. "Top place to work!"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei ANS (Vollzeit)

    Pros

    All employees from all departments are easily approachable, including senior management who are always willing to listen to what you have to say good or bad. Very busy working environment, but this keeps you on your toes and ensures no day is ever the same. Work perks are actually a perk, from the quarterly all staffs to the summer & Christmas parties. Always ahead of the game with the technology and services we offer....

    Mehr anzeigen

    Kontras

    Larger office space would be ideal... but this is already being put in place

    ANS2019-04-17
  4. "Great business and you will learn a lot if you get stuck in"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Project Manager in Manchester, England
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als 3 Jahre bei ANS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Strong leadership that drive the business forward and innovates. Some really decent and sharp people to work with and learn from. Loads of charity work, nights out, training and good company communication at quarterly events followed by nights out. Scope to progress fast and people are judged on merit not age.

    Kontras

    You have to keep the pace or you won't last.

    Rat an das Management

    Doing a great job and I thoroughly enjoyed my time at ANS

    ANS2019-03-25

    Reaktion von ANS

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for taking the time to write a review, we really appreciate it. Great to see so much positivity about ANS whilst you worked with us and you're right we do have some sharp and amazing people working with us. Glad you recognised the speed at which people can ...

    Mehr anzeigen
  5. "Honest review"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt nicht
    Neutrale Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich habe bei ANS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Good working environment if your face fits Paul Shannon is fantastic,

    Kontras

    If your face doesn't fit you will not keep your job, even if you are really good at it Managers that do not know how to Manage Caty environment, too many people trying to push their way to the top and stamp on anyone that gets in their way

    Rat an das Management

    Look at how all staff are treating not just the ones who make a lot of noise.

    ANS2019-03-19

    Reaktion von ANS

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Thanks for leaving the review, we appreciate it, even if there are negatives. This review would have been even more helpful if there was a reference to the department you worked in, because I honestly believe this must be limited to a single or small number of departments. On ...

    Mehr anzeigen
  6. Hilfreich (1)

    "Honest Review"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Technical Architect in Manchester, England
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 8 Jahren bei ANS (Vollzeit)

    Pros

    1. The company actually genuinely cares about it's staff and customers. 2. They don't flog a dead horse, if it's not working they change it. 3. They understand the market and it's reflected in our success.

    Kontras

    1. The pace can be dizzying if that's not your jam, then ANS may not be for you. 2. Sometimes it can feel stretched, need more people. 3. Room for more improvement/investment in internal processes (Expenses, Project Tracking etc).

    Rat an das Management

    Firstly lets get this out the way, I have a managerial role (but a low level one!) and have been at the company 10 years. This is no place for fake or false statements. I started at the bottom and worked my way up, I've had over half a dozen roles and never felt that the company has held me back in moving between technologies and roles. I believe in being honest, and that's part of the reason I'm at ANS, it's a...

    Mehr anzeigen
    ANS2019-02-07

    Reaktion von ANS

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for leaving such a comprehensive review of ANS, this is great for us to work with. Secondly, I can 100% see all your comments as valid, given that we've been at ANS roughly the same length of time. You're spot on with all the pros and cons, the pace is extreme, ...

    Mehr anzeigen
  7. "Good working environment"

    SternSternSternSternStern
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich habe weniger als ein Jahr bei ANS als Vollzeit gearbeitet

    Pros

    One could learn alot while working

    Kontras

    Working time is not good at all.

    ANS2019-02-06

    Reaktion von ANS

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Thank you for taking the time to leave this review. It is a little difficult to do much with such a succinct review, however, I've had a guess at a few things. I can only guess that you were a shift worker on the Service Desk. If so, you are right these shifts aren't very sociable ...

    Mehr anzeigen
  8. "Feedback"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite bei ANS (Vollzeit)

    Pros

    Great team and people Good Ethos Approachable management to CEO level Good benefits Quarterly company event for business transparency

    Kontras

    None - keep doing what we are doing

    Rat an das Management

    None

    ANS2018-12-27

    Reaktion von ANS

    January 16, 2019Chief Executive Officer

    Thank you for taking the time to leave such a great review of ANS. I agree with everything you've written, but then I obviously would!! Thank you for acknowledging the benefits, the People Operations team have taken a lot of time to try and build a suite of benefits that we think ...

    Mehr anzeigen
  9. "A fine place to work"

    SternSternSternSternStern
    Ehem. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich habe bei ANS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    A fine place to work

    Kontras

    Due to the position can be stressful

    ANS2018-09-25

    Reaktion von ANS

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Thank you for taking the time to leave this review. It is a little difficult to do much with such a succinct review, however, I've had a guess at a few things. I can only guess that you were a shift worker on the Service Desk. If so, you are right these shifts aren't very sociable ...

    Mehr anzeigen
  10. "Great small company, acquired by ANS"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Inside Sales Executive in Manchester, England
    Empfiehlt
    Neutrale Prognose

    Ich habe für mehr als ein Jahr bei ANS gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    great environment, friendly collaborative style

    Kontras

    no real variation or cross functional working

    Rat an das Management

    best of luck for future

    ANS2018-07-03

    Reaktion von ANS

    January 16, 2019Chief Executive Officer

    Thank you very much for taking the time to leave a positive review about your time at ANS, it is much appreciated. We have to take on the chin your belief that your (I'm assuming you are talking about yourself specifically here) variety and ability to work across departments was ...

    Mehr anzeigen
65 Bewertungen gefunden