Arbeitgeberbewertungen für AFAS Software | Glassdoor.de

Bewertungen für AFAS Software

Aktualisiert am 5. Aug 2019

Zum Filtern von Bewertungen müssen Sie sich entweder oder .

10 Bewertungen gefunden

4.9
SternSternSternSternStern
BewertungstrendsBewertungstrends
100%
Würden einem Freund empfehlen
  1. "Top werkgever!"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    Vrijheid om je ideeën te delen en uit te voeren

    Kontras

    Carrière mogelijkheden vooral mogelijkheid in de breedte na enkele jaren.

    AFAS Software2019-08-05
  2. "Fantastische werkgever die haar medewerkers op #1 zet"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - anoniem in Leusden
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    + Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden + Ondernemende cultuur + Work hard, play hard + Iedere dag met een glimlach naar AFAS gaan (warm bad & leuke werkzaamheden) + Goede leidinggevenden + Lekkere lunch en gezonde smoothies (én goede koffie) + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

    Kontras

    - Die zijn er niet

    Rat an das Management

    Blijf kritisch, geniet van het succes en bovenal: ga zo door!

    AFAS Software2019-06-19
  3. "Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Kontras

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  4. "Mooi bedrijf"

    SternSternSternSternStern
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 

    Ich arbeite bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

    Kontras

    De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

    AFAS Software2018-07-05
  5. "Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Consultant 
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei AFAS Software als Vollzeit

    Pros

    + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

    Kontras

    - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

    AFAS Software2018-04-23
  6. "AFAS is een fijne werkgever!"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Support-medewerker in Leusden
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei AFAS Software als Vollzeit

    Pros

    - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

    Kontras

    - Je wil nooit meer weg

    Rat an das Management

    - Ga vooral zo door

    AFAS Software2018-04-23
  7. "Fijne werkgever"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Systeembeheerder in Leusden
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit mehr als einem Jahr bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    Je talenten worden opgemerkt. Je werkt in een echt familiebedrijf waar de omgeving met alle collega's zeer prettig is. Het is superleuk werk en met de innovatieve software + cloud inspireren we veel bedrijven (groot en klein).

    Kontras

    Af en toe zijn we wat naïef, maar dat siert ons ook wel weer.

    Rat an das Management

    Heel af en toe een dagje meewerken met je eigen afdeling

    AFAS Software2018-04-18
  8. "AFAS inspireert en motiveert als werkgever"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Anonymer Mitarbeiter 
    Empfiehlt

    Ich arbeite bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    + Ruimte om ambities achterna te gaan + Geeft handvatten om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen + Ondersteunt medewerker en geeft om de persoon + De organisatie heeft een DOEN mentaliteit + Is naast een familiebedrijf ook echt een familie

    Kontras

    - AFAS geeft erg veel om hun medewerkers. Mocht je ergens anders gaan werken is dat waarschijnlijk wel even wennen.

    AFAS Software2018-04-17
  9. "Inspirerende werkgever"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Consultant in Leusden
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit mehr als einem Jahr bei AFAS Software (Vollzeit)

    Pros

    - Goede arbeidsvoorwaarden - Een management die ook zelfkritisch kan zijn (en daar op acteert) - Interessant bedrijf en cultuur - Een echt familie bedrijf

    Kontras

    - Ik kan geen punten benoemen die bij een andere werkgever beter zullen zijn.

    AFAS Software2018-04-11
  10. "AFAS is een moderne en goede werkgever!"

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Commercieel Medewerker in Leusden
    Empfiehlt
    Positive Prognose

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei AFAS Software als Vollzeit

    Pros

    - De positieve bedrijfscultuur en de sfeer (open, transparant en warm) - Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en kan dit ook toe-eigenen - Volop doorgroeimogelijkheden waarbij jezelf jouw carrièrepad bepaalt - Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Kontras

    - Als je bij AFAS gewerkt hebt zullen alle andere toekomstige werkgever tegenvallen

    AFAS Software2018-03-22
10 Bewertungen gefunden